linkoping.villa-sverige.se: Villa i Ryd

Villa i Ryd

Väster om Linköping centrum är stadsdelen Ryd belägen. Området omstrukturerades och byggdes om under 1960-talet. Stadsdelen är populär bland många universitetsstudenter. Av Ryds ca 8000 invånare är 3000 studenter! Här finns uteställen, krogar och musik för stadens studenter. Strax intill nöjet finns också Rydsskogen. Perfekt för löpning och utomhusaktiviteter!

Eftersom Ryd är en populär stadsdel bland Linköpings studenter, finns det många korridorrum och mindre lägenheter här. Även större lägenheter med upp till fem rum och kök finns att hyra. Det går lätt att ta sig till campus genom en kort cykeltur eller promenad. Runt omkring finns det även tillgång till många bra studierum, samt platser för sport och diverse aktiviteter. Ryd är helt enkelt den perfekta stadsdelen för dig som är student!

Om du är i köptankar av en villa, är det viktigt att du undersöker marknaden grundligt. Priserna på villor har stigit de senaste åren, men utbudet är stort och det finns goda möjligheter att göra en bra investering och hitta en villa som fyller dina behov. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja din sökning efter villor till försäljning.
Mere i denne kategori: « Lillån Lambohov »

Icon CO2 neutral website English transparent.png